Servicii

Web design

webdesignPrin Design Web se înțelege realizarea site-uri web, de la momentul conceperii structurii si interfeței grafice si pana la finalizare programării si introducerea propriu-zisa a datelor care alcătuiesc conținutul site-ului: – Imagini – Texte – fișiere si alte elemente.

Creație

creareProcesul de creare a site-ului sau magazinului online are mai multe etape. In fiecare dintre ele, echipa noastră se va consulta cu Dumneavoastră cu scopul de a crea un site dinamic, cu o imagine unica si accesibil clienților Dumneavoastră. Pentru magazinele online, WEB S2DIO va crea si un catalog inițial de produse.

Intreținerea

Intretinere Serviciul de întreținere este o gestiunea permanenta a site-ului web. Site-ului este un produs dinamic care trebuie actualizat mereu pentru a corespunde cerințelor pieței actuale.

Print design

print designServiciul de print-design se refera la utilizarea de materiale publicitare in scopul creării identității unei firme, unui produs sau promovări acestora. Este un proces amplu ce include elemente de marketing, design grafic si management. Sigla sau logo-ul unei firme este un element esențial in crearea imaginii proprii unei firme, mai ales a uneia nou înființate.

Optimizare S.E.O.

optimizare-seoCe înseamnă SEO? SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization ( optimizare pentru motoarele de căutare ). De asemenea, pe unele bloguri in engleza vei mai întâlni SEO cu sensul de persoana care optimizează pentru motoarele de căutare ( search engine optimizer ) însă de cele mai multe ori SEO este folosit cu sensul de optimizare pentru motoarele de căutare. Obiectivul principal al SEO este acela de a optimiza un site pentru ca acesta sa apară cat mai sus in motoarele de căutare pentru anumite căutări sau keyword-uri. Principalele motoare de căutare sunt Google, Yahoo si Bing, însă dintre acestea, cel mai folosit este Google (in Romania, peste 90% dintre persoane folosesc Google ca motor de căutare). De aceea, de multe ori când vine vorba de SEO, in principiu este vorba de optimizare pentru a apărea pe primele poziții in Google, celelalte motoare fiind neglijate. Va garantam ca site-ul Dumneavoastră va fi in prima pagina din Google !

Găzduire

hostingGăzduirea web (in engleza: web hosting) este un serviciu oferit atât companiilor cat si persoanelor particulare, care le permite acestora sa își publice un site web in Internet. Domeniul este spațiu virtual utilizat de site-ul Dumneavoastră in Internet.